A Földművelésügyi Minisztérium kutatói utánpótlást elősegítő programba való előzetes regisztráció
2017. július 20., csütörtök, 09:10

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) kutatói utánpótlást elősegítő programjának célja olyan tehetséges fiatal kutatók megnyerése és továbbképzése, akik a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) kutatóintézeteiben, így az Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetben (ÉKI), akik a megszerzett tudásuk és tapasztalatuk által képesek lesznek szakterületükön a gyakorlat számára fontos kérdésekre a tudomány eszközeivel is választ adni.

A Program keretében évente 30 fiatal kutató kaphat lehetőséget, hogy megismerhesse a kutatói életpályát, őket segítő mentorok támogatásával. Az elmúlt években a programnak 4 sikeres fordulója indult. Jelenleg az 5. programba való előzetes regisztráció (önéletrajz feltöltése) időszakában vagyunk. Várjuk minden kutatni vágyó, kutatási pályára készülő, vagy azt fontolgató MSc végzettséggel rendelkező, vagy a közeli jövőben azt megszerző és az élelmiszer- és táplálkozástudomány iránt érdeklődő jelentkezését.

A programba való előzetes regisztrációt itt teheted meg. Az előzetesen regisztráltakat a Program 5-ben való kutatási témákra való jelentkezésről e-mail-ben tájékoztatjuk. További részletekért forduljatok korábbi programokban részt vett mentorainkhoz:

Adányiné Dr. Kisbocskói Nóra, élelmiszeranalitika, immunszenzor, enzimalapú amperometriás bioszenzor.

Koppányné Dr. Szabó Erika, molekuláris biológiai módszerek alkalmazása, feljesztése élelmiszer-összetevők fajalapú azonosítására, allergén-tartalmának vizsgálatára, illetve genetikai markerekre alapozott diagnosztikai módszerek kidolgozása

Dr. Zalán Zsolt, tejsavbaktériumok, tejsavas fermentáció

A programra vonatkozó további általános információkat pedig itt találtok.

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.