Kutatói utánpótlást elősegítő program

Az FM Kutatói utánpótlást elősegítő programjai kitűnő lehetőséget teremtenek a frissen végzett kollégák felvételéhez. Az FM Kutatói utánpótlást elősegítő program keretében 3 fiatal kutató dolgozik intézetünkben.


FM Kutatói utánpótlást elősegítő program 3.

Klupács Adél, tudományos segédmunkatárs
Téma: Funkcionális élelmiszerek fejlesztését megalapozó újszerű DNS alapú módszerek kutatása
Mentor: Koppányné Dr. Szabó Erika, tudományos főmunkatárs

Perjéssy Judit, tudományos segédmunkatárs
Téma: Tejsavasan fermentált, funkcionális élelmiszerek fejlesztése
Mentor: Zalán Zsolt, tudományos főmunkatárs


FM Kutatói utánpótlást elősegítő program 4.

Nagy Ádám György, tudományos segédmunkatárs
Téma: Immun- és DNS-szenzor fejlesztése élelmiszeranalitikai felhasználásra
Mentor: Adányiné Dr. Kisbocskói Nóra, DSc, tud. tanácsadó, osztályvezető

 

Jelenleg a 7. program előkészületei zajlanak. Várjuk minden kutatni vágyó, kutatási pályára készülő, vagy azt fontolgató MSc végzettséggel rendelkező, vagy a közeli jövőben azt megszerző és az élelmiszer- és táplálkozástudomány iránt érdeklődő jelentkezését.

A programba való előzetes regisztrációt itt teheted meg.

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.