Mérési, szaktanácsadási tevékenységek

  • Élelmiszer-technológiai és termékfejlesztési szaktanácsadás  
  • Kísérleti üzemi szolgáltatások, félüzemi kísérletek végrehajtása az élelmiszer technológiai folyamatok optimalizálására  
  • Csomagolóanyagok vizsgálata
  • Alapanyagok, félkész és késztermékek analitikai vizsgálata klasszikus, műszeres és bioanalitikai eljárásokkal 
  • A biológiailag aktív élelmiszer komponensek minőségi és mennyiségi meghatározása 
  • Az élelmiszerekben előforduló antinutritív anyagok, allergének, toxinok, mikotoxinok vizsgálata 
  • Növényi és állati eredetű összetevők specifikus kimutatása  
  • Gyümölcslevek, -sűrítmények komplex  vizsgálata 
  • Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata 
  • Ellenanyagok előállítása nyúlban történő immunizálással 
  • Élelmi anyagok hasznosulásának meghatározása in vitro emésztési modellel 
  • Élelmiszerfehérjék biológiai értékének in vivo meghatározása 
  • Fogyasztói attitűd vizsgálatok 
  • Kommunikációs, marketing anyagok szakmai hátterének összeállítása és véleményezése
     

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.