Jogszolgáltatás

Igényelje Ön is az ÉKI jogszabályfigyelőt!

 

Jogszolgáltatásunk több mint két évtizede áll az élelmiszeripar szolgálatában. Regisztrálja Ön is cégét, hogy mindig időben értesüljön az aktuális változásokról!

 

A NAIK ÉKI élelmiszerjogi szolgáltatása rendszeres időközönkénti adatküldésekkel jelentkezik, melyekkel az élelmiszeriparban érdekelt vállalatokat, szervezeteket kívánjuk segíteni. Áthatolva a jogszabályok dzsungelén, csak az élelmiszeripari szereplők számára releváns anyagokat gyűjtjük össze, majd továbbítjuk partnereink felé. Vámmal, támogatáspolitikával, agrármarketinggel kapcsolatos jogszabályokat nem gyűjtünk, ellenben listázzuk többek között a különböző állattartással, növénytermesztéssel kapcsolatos szabályozásokat, az élelmiszer-feldolgozókat érintő tartalmakat (pl. jelölések), a maradékanyag-határértékre vonatkozó szabályokat stb.

Gyűjteményeink tartalmazzák a hatályos vagy kihirdetett magyar élelmiszerjogi anyagokat, valamint külön dokumentumban az aktuális újdonságokat is. A fontosabb változások esetében külön jogértelmezéssel segítjük olvasóinkat. A jogszabályfigyelő kiterjed az Európai Uniós jogszabályok változásainak követésére is, hiszen azok döntően hazánkban is kötelező érvényűek. Közöljük az élelmiszeripar számára releváns legújabb szabványokat és azok változásait, valamint a Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) újdonságait is. A fentieken túl listázzuk az angol World Food Regulation Review folyóirat legfrissebb számainak tartalomjegyzékét is.

A jogszabályfigyelőt alapesetben évente négyszer, negyedévenkénti bontásban küldjük, könnyen kezelhető elektronikus formában. Amennyiben gyakoribb frissítésekre lenne szüksége, havi szinten mindössze 4167 Ft + ÁFA felár ellenében választhat havonkénti küldést is, így még pontosabban követheti a vonatkozó joganyagok változásait.

 

Frissítési gyakoriság A szolgáltatás éves díja
Negyedéveként, évi négy alkalommal 100.000 Ft + ÁFA
Havi, évi 12 alkalommal 150.000 Ft + ÁFA

 

A NAIK ÉKI élelmiszerjogi szolgáltatásának megrendeléséhez kérjük, kattintson a Megrendelés gombra. Amennyiben további felvilágosításra lenne szüksége, levélben érdeklődhet a szaloki.dorko.lilla[kukac]eki.naik.hu címen.

Megrendelés

Programajánló

2019. július 16., kedd - 2019. augusztus 20., kedd
Helyszín: NAIK - Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet (ÉKI) 1022 Budapest Herman Ottó út 15.