367. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottság 2017. május 26-án tartandó 367. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

366. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottság 2017. februári, 366. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

365. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és Technológiai Egyesület 365. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

362. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és Technológiai Egyesület 362. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

361. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és Technológiai Egyesület 361. Tudományos Kollokviumára, mely a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara, a Nemzeti Élelmiszerlác-biztonsági Hivatal, az INternational Association for Food Protection (IAFP) haza szervezetének (Hungarian Association for Food Protection) közös szervezésében 2015. november 18-19 között megrendezésre kerülő Food Science Conference 2015 Integration of science in food chain elnevezésű nemzetközi konferencia Farkas József akadémikus emlékére tartandó plenáris ülésének keretében kerül megrendezésre.

Bővebben...

OMÉK NAIK Konferencia 2015

2015. szeptember 23-27.-e között 77. alkalommal nyitotta meg kapuját a Hungexpo az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár látogatói előtt.

Bővebben...

360. Tudományos Kollokvium

A MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottság, a MÉTE, valamint a NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet szervezésében 2015. szeptember 25-én Salgó András professzor úr elnökletével megtartott 360. Tudományos Kollokvium előadásai az élelmiszer-tudományban alkalmazott analitikai eljárásokhoz kapcsolódtak.

Bővebben...

360. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és
Technológiai Egyesület 360. Tudományos Kollokviumára.

A    rendezvény időpontja 2015.    szeptember    25.    péntek,    9.30,    helyszíne: NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet Tanácsterem, 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
Részvételükre   és   az   előadásokat   követő szakmai vitákban   észrevételeikre, hozzászólásukra feltétlenül számítunk.

Bővebben...

359. Tudományos Kollokvium

A MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottság, a MÉTE, valamint a NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet szervezésében 2015. május 29-én megrendezésre került 359. Tudományos Kollokvium fő tematikája a funkcionális élelmiszerek és azokhoz kapcsolódó élelmiszer-tudományi ismeretek közzététele volt.

Bővebben...

A Kínai Mezőgazdasági Egyetem elnökhelyettesének látogatása

Intézetünkbe látogatott Fu Zetian, a Kínai Mezőgazdasági Egyetem elnökhelyettese három kollégájával, köztük az egyetem humán erőforrás menedzserével. Látogatásukat a NAIK HAKI kutatói szervezték, és a szarvasi Kutatóintézetben tett látogatást követően érkeztek az ÉKI-be a vendégek rövid szakmai eszmecserére.

Bővebben...

359. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet és a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület 359. Tudományos Kollokviumára.

A rendezvény időpontja 2015. május 29. péntek, 9.30, helyszíne:
NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet Tanácsterem, 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
Részvételükre és az előadásokat követő szakmai vitákban észrevételeikre, hozzászólásukra feltétlenül számítunk.

Bővebben...