367. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottság 2017. május 26-án tartandó 367. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

366. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottság 2017. februári, 366. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

Élelmiszer Tudomány Technológia szaklap új száma 2016/4

Megjelent az Élelmiszer Tudomány Technológia MÉTE és NAIK ÉKI közös szaklapjának 2016 évi 4. száma.

A lapszám cikkeinek magyar és angol nyelvű összefoglalói, valamint irodalomjegyzékei a NAIK ÉKI és a MÉTE honlapján elolvashatók.

Bővebben...

Élelmiszer Tudomány Technológia szaklap új száma 2016/3

Megjelent az Élelmiszer Tudomány Technológia MÉTE és NAIK ÉKI közös szaklapjának 2016 évi 3. száma.

A lapszám cikkeinek magyar és angol nyelvű összefoglalói, valamint irodalomjegyzékei a NAIK ÉKI és a MÉTE honlapján elolvashatók.

Bővebben...

365. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és Technológiai Egyesület 365. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

Élelmiszer Tudomány Technológia szaklap új száma 2016/2

Megjelent az Élelmiszer Tudomány Technológia MÉTE és NAIK ÉKI közös szaklapjának 2016 évi 2. száma.

A lapszám cikkeinek magyar és angol nyelvű összefoglalói, valamint irodalomjegyzékei a NAIK ÉKI és a MÉTE honlapján elolvashatók.

Bővebben...

Élelmiszer Tudomány Technológia szaklap új száma 2016/1

Megjelent az Élelmiszer Tudomány Technológia MÉTE és NAIK ÉKI közös szaklapjának 2016 évi 1. száma.

A lapszám cikkeinek magyar és angol nyelvű összefoglalói, valamint irodalomjegyzékei a NAIK ÉKI és a MÉTE honlapján elolvashatók.

Bővebben...

362. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és Technológiai Egyesület 362. Tudományos Kollokviumára.

Bővebben...

Élelmiszer Tudomány Technológia szaklap új száma 2015/4

Megjelent az Élelmiszer Tudomány Technológia MÉTE és NAIK ÉKI közös szaklapjának 2015 évi 4. száma.

A lapszám cikkeinek magyar és angol nyelvű összefoglalói, valamint irodalomjegyzékei a NAIK ÉKI és a MÉTE honlapján elolvashatók.

Bővebben...

K+F és Innováció a 21. századi Európában

Konferencia és kiállítás - Meghívó

A Piac & Profit és a BKIK első alkalommal rendezi meg a K+F és Innováció a 21. századi Európában című országos konferenciáját. Az első alkalom után minden évben összehívjuk az e témáért felelős kormányzati szervezeteket, intézményeket, a K+F-ben, innovációban érdekelt üzleti szereplőket, külön megszólítva a startupokat és a spin-off-okat, valamint az innovátorokat, feltalálókat, a befektetőket és az e célra rendelkezésre álló támogatások, források, pályázatok témagazdáit, információkkal, tanácsokkal rendelkezőket.

Bővebben...

361. Tudományos Kollokvium meghívó

Ezúton meghívjuk Önöket az MTA Élelmiszer-tudományi Tudományos Bizottsága, a NAIK  Élelmiszer-tudományi  Kutatóintézet  és  a  Magyar  Élelmiszer-tudományi  és Technológiai Egyesület 361. Tudományos Kollokviumára, mely a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara, a Nemzeti Élelmiszerlác-biztonsági Hivatal, az INternational Association for Food Protection (IAFP) haza szervezetének (Hungarian Association for Food Protection) közös szervezésében 2015. november 18-19 között megrendezésre kerülő Food Science Conference 2015 Integration of science in food chain elnevezésű nemzetközi konferencia Farkas József akadémikus emlékére tartandó plenáris ülésének keretében kerül megrendezésre.

Bővebben...