MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 369. Tudományos Kollokviumi meghívó
Időpont: 
2017. november 24., péntek, 09:30
Helyszín: 
MTA Irodaház - 1051 Budapest Nádor u. 7., fsz. 29. sz. terem

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA ELNÖK

MEGHÍVÓ

az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. novemberi  369. Tudományos Kollokviumára

 

 

 

Elnök: Balla Csaba

9.30-10.00 Lugasi Andrea, Gundel János, Sándor Dénes, Hidvégi Hedvig
Hagyományos és modern konyhatechnológiai eljárások és eszközök a vendéglátásban
 
10.00-10.30 Friedrich László, Jónás Gábor, Csehi Barbara, Tóth Adrienn
A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés élelmiszer-biztonsági és technológiai vonatkozásai
 
10.30-11.00 Cserhalmi Zsuzsanna, Szalóki-Dorkó Lilla
A PEF technológia helye és szerepe az élelmiszeriparban
 
11.00-11.30 SZÜNET
 
11.30-11.50 Tömösközi Sándor, Bucsella Blanka, Bagdi Attila, Langó Bernadett, Török Kitti, Németh Renáta, Bugyi Zsuzsanna
A gabonafeldolgozás fejlesztésének lehetőségei
 
11.50-12.10 Kovács Zoltán, Erdős Balázs, Maarten Grachten, Juraj Števek, Miroslav Fikar, Peter Czermak
Galakto- és frukto-oligoszacharidok gyártása és gyártásközi ellenőrzése

 

 

 

 

Budapest, 2017. október 30.

Dr. Halász Anna
ÉTB elnök

 

 

 

1051 Budapest, Nádor utca 7. (1245 Budapest, Pf. 1000)

Telefon: +36 1 411-6306 / Fax: +36 1 411-6122 / E-mail: kemia@titkarsag.mta.hu / www.mta.hu

Kapcsolódó dokumentumok:

369. kollokviumi meghívó

Programajánló

2017. október 11., szerda - 2017. december 1., péntek
2017. november 24., péntek, 09:30
Helyszín: MTA Irodaház 1051 Budapest Nádor u. 7., fsz. 29. sz. terem