Kutatói utánpótlást elősegítő program

Az FM Kutatói utánpótlást elősegítő programjai kitűnő lehetőséget teremtenek a frissen végzett kollégák felvételéhez. Az FM Kutatói utánpótlást elősegítő program keretében 4 fiatal kutató dolgozik intézetünkben.


FM Kutatói utánpótlást elősegítő program 3.

Szigetköziné Molnár Valéria Mária, tudományos segédmunkatárs
Téma: Gyümölcs és zöldségfélék biológiailag aktív anyagainak nyomonkövetése mikrobiális szennyezettség és kezelés hatására
Mentor: Tömösköziné Farkas Rita, PhD, tudományos főmunkatárs

Klupács Adél, tudományos segédmunkatárs
Téma: Funkcionális élelmiszerek fejlesztését megalapozó újszerű DNS alapú módszerek kutatása
Mentor: Koppányné Dr. Szabó Erika, tudományos főmunkatárs

Perjéssy Judit, tudományos segédmunkatárs
Téma: Tejsavasan fermentált, funkcionális élelmiszerek fejlesztése
Mentor: Zalán Zsolt, tudományos főmunkatárs


FM Kutatói utánpótlást elősegítő program 4.

Nagy Ádám György, tudományos segédmunkatárs
Téma: Immun- és DNS-szenzor fejlesztése élelmiszeranalitikai felhasználásra
Mentor: Adányiné Dr. Kisbocskói Nóra, DSc, tud. tanácsadó, osztályvezető

 

Jelenleg az 5. programba való előzetes regisztráció (önéletrajz feltöltése) időszakában vagyunk. Várjuk minden kutatni vágyó, kutatási pályára készülő, vagy azt fontolgató MSc végzettséggel rendelkező, vagy a közeli jövőben azt megszerző és az élelmiszer- és táplálkozástudomány iránt érdeklődő jelentkezését.

A programba való előzetes regisztrációt itt teheted meg.

Programajánló

2017. október 11., szerda - 2017. december 1., péntek
2017. november 24., péntek, 09:30
Helyszín: MTA Irodaház 1051 Budapest Nádor u. 7., fsz. 29. sz. terem